Nieuws

Feniks zoekt stagiaire ‘Publiciteit’

Feniks zoekt stagiaire ‘Publiciteit’

11-03-2016

Feniks is het Emancipatie Expertise Centrum in Tilburg. Wekelijks nemen 120 vrouwen deel aan onze activiteiten en cursussen. Feniks is er voor alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen. Vrouwen aan de ‘verkeerde kant van de maatschappelijke streep’zijn een belangrijke doelgroep. Feniks zoekt een: 

Stagiaire Publiciteit (jaarstage is mogelijk)


Wat vragen wij?
Je ondersteunt Feniks bij het uitvoeren van publiciteitswerkzaamheden. Heb je affiniteit met hedendaagse vrouwenemancipatie, ben je flexibel, stressbestendig en beschik je over goede schriftelijke, mondelinge en digitale vaardigheden? Dan ben jij de geschikte persoon om ons team te versterken!

Wat zijn je werkzaamheden?

  • - het schrijven/samenstellen van publiciteitsmateriaal zoals persberichten, flyers, posters, etc
  • - het bijhouden van de Fenikswebsite en (eens in de 2 jaar) de Emancipatieprijswebsite
  • - het bijhouden van social media zoals twitter en facebook
  • - het verzorgen van infopakketten t.b.v. bijvoorbeeld informatiemarkten (zo mogelijk)
  • - gemiddeld kosten de werkzaamheden je minimaal 2 uur per week. Meer is ook welkom.
  • - een bescheiden vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.


Wat bieden wij?
Feniks is een organisatie met een klein team (3,2 fte). Daarnaast werken er meer dan twintig vrijwilligers. Zij maken het mogelijk om alle activiteiten van Feniks te organiseren. Wij bieden je een leuke werkomgeving, een leerzame stage, betrokken collega’s en een fijne werkplek in ons prachtige pand in het centrum van Tilburg. Ook als je op zoek bent naar een plek om werkervaring op te doen, ben je welkom!

Interesse?
Spreekt deze functie je aan en wil jij ook meewerken aan onze ideële missie? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar info@fenikstilburg.nl t.a.v. Gerda de Vries. Voor vragen kun je contact opnemen met Mo van Bavel of Gerda de Vries via telefoonnummer 013-542 18 96. Neem voor meer informatie een kijkje op deze website.

Terug naar het nieuwsoverzicht