Nieuws

Feniks start training 'Relaxed met je Ex' voor vaders op 9 oktober!

Feniks start training 'Relaxed met je Ex' voor vaders op 9 oktober!

01-09-2019

Feniks presenteert met trots haar eerste training voor vaders: 'Relaxed met je Ex' i.s.m. Vader Visie.

Wil je als gescheiden vader de best mogelijke relatie met de moeder van je kind(eren)? Of zoek je de rust en de kracht om te dealen met hoe die situatie nu is? Spreekt een training in een groep van acht vaders je aan?

In vijf sessies van twee uur, verdeeld over tien weken, ga je met een groep gescheiden vaders aan de slag om de relatie met de moeder van je kind(eren) zo te krijgen als jij dat wilt, om rust te krijgen in hoe het nu is, en ben je met een peer-groep op pad waarin gevoelige onderwerpen gedeeld worden. Elke avond heeft een ander thema dat jou als vader dichter brengt bij jouw kracht, je inzicht geeft in wat je gedrag doet in het contact met je ex, je tools geeft om een verandering in de relatie mogelijk te maken, en je krijgt oefeningen om vanuit meer rust in je vaderschap te staan.

Relaxed met je Ex wordt bij Feniks aan het NS Plein 17 gegeven door ervaren vadercoach Patrick Timmermans van Vader Visie en start op woensdag 9 oktober. Aanmelden is voor mannen uit de gemeente Tilburg gratis.

Praktisch

Wat: vijf tweewekelijkse avonden, die elkaar opvolgen
Wanneer: 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 27 november en 11 december 2019
Tijd: 19u45 tot 22u00
Waar: Feniks, Emancipatie Expertise Centrum Tilburg , NS Plein 17, Tilburg
Kosten: gratis voor vaders uit gemeente Tilburg 
Aanmelden: via https://www.vadervisie.nl/portfolio/relaxed-met-je-ex-tilburg of met een mail naar patrick@vadervisie.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht