Nieuws

26 sept. 12.00-16.00 uur: Masterclass: 'Waarom Feminisme Goed is voor Mannen', door Jens van Tricht

26 sept. 12.00-16.00 uur: Masterclass: 'Waarom Feminisme Goed is voor Mannen', door Jens van Tricht

25-07-2019

Van Tricht zal op boeiende en interactieve wijze informatie geven over waarom feminisme goed is voor mannen en over mannenemancipatie voor een betere wereld. Over dat mannen feminisme nodig hebben voor een beter leven en dat feminisme mannen nodig heeft voor een betere wereld. En natuurlijk krijg je van hem de nodige handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan! De masterclass is voor zowel mannen áls vrouwen (helemaal gratis!) toegankelijk.

Meld je wel even aan (i.v.m. de lunch): door een mailtje te sturen naar laurens.kleijntjens@fenikstilburg.nl!

Programma:
- 12.00 uur: inloop met lunch
- 13.00 uur: start masterclass
- 16.00 uur: einde masterclass
- 19.30 - 22.00 uur: avondprogramma (optioneel: zie hieronder)

Locatie: Feniks, NS Plein 17

.

.

Donderdag 26 september staat de gehele dag in het teken van ons mannenemancipatie-project 'Mans Genoeg'. 's Avonds vindt vanaf 19.30 uur het grote 'Hij voor Zij - Hoe kunnen mannen geweld tegen vrouwen stoppen' evenement plaats in de Kennismakerij in de LocHal. Ga voor meer info hierover naar de Facebook event-pagina: https://www.facebook.com/events/422002308398884/. Let op! Het middagprogramma is bij Feniks en het avondprogramma bij de Kennismakerij! Zowel de middagbijeenkomst als die in de avond zijn geheel gratis te bezoeken! Met dank aan het Oranje Fonds. De inhoud van de middag en avond zal van elkaar verschillen, dus je kunt bij beide bijeenkomsten aanwezig zijn. Graag zelfs!

Klik voor meer info over Mans Genoeg en alle aankomende activiteiten op de volgende link: http://www.fenikstilburg.nl/Mans-genoeg.html. En neem eens een kijkje op de website van Emancipator: https://www.emancipator.nl/

Terug naar het nieuwsoverzicht