Nieuws

Gratis training tot gespreksleider aanTafel

Gratis training tot gespreksleider aanTafel

17-05-2018

Klik hier om je aan te melden voor de gratis training tot gespreksleider!

Met 'aanTafel' organiseer je zelf een gesprek met je vriendinnen of met vrouwen die je (nog niet) kent. Om dromen om te zetten in durven en doen. Door de gesprekken motiveer je jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. Je kunt kiezen uit een Doelgesprek, Lefgesprek of Netwerkgesprek.

Voor aanTafel zijn WOMEN Inc. en Feniks op zoek naar gespreksleiders. Hiervoor volg je eenmalig een gratis training. Je krijgt tijdens de training informatie over de verschillende methodieken en oefent met de gesprekken. Als gespreksleider ontwikkel je nieuwe vaardigheden, zoals organiseren, luisteren, problemen oplossen, vragen stellen, samenwerken en netwerken. Je ontvangt na afloop van de training een certificaat.

Locatie trainingsdag Tilburg: Muziekpodium Paradox, Telegraafstraat 62, 5038 BM Tilburg. Je wordt op dinsdag 29 mei om 9.15 uur verwacht en de dag duurt tot ongeveer 16.00 uur (inclusief lunch). Je krijgt het aanTafel draaiboek mee naar huis en alle informatie over de organisatie van de gesprekken.

We zoeken gespreksleiders die gemotiveerd zijn om na de training minimaal vier gesprekken per jaar te organiseren. Wil je na de training je aanTafel gesprek buitenshuis organiseren, dan kun je dit doen bij Feniks!

Terug naar het nieuwsoverzicht