Nieuws

Feniks zoekt stagiaire Communicatie & PR

Feniks zoekt stagiaire Communicatie & PR

26-02-2018

Weet jij alles over social media? Haal jij alles uit de kast om evenementen onder de aandacht te brengen? En vind je het leuk om in een kleine organisatie te werken waar je echt invloed hebt? Dan ben jij de heldin die we zoeken! Feniks, Emancipatie Expertise Centrum Tilburg is op zoek naar een gemotiveerde student die ons kan ondersteunen bij diverse Communicatie & PR-klussen.

Wat ga je doen?
Als stagiaire bij Feniks heb je diverse taken, zoals:

  • Persberichten schrijven
  • Contact houden met de stedelijke én wijkgerichte pers
  • Het bijhouden van onze social-media kanalen
  • Het up to date houden van de website
  • Strategieën bedenken om het bereik van Feniks te vergroten
  • (een deel van) het jaarverslag schrijven
  • Teksten van collega’s kritisch nalezen en aanpassen
  • Het schrijven/samenstellen van publiciteitsmateriaal zoals persberichten, flyers en posters voor diverse doelgroepen

 

Wie ben jij?
Je doet een hbo-opleiding op het gebied van communicatie of PR. Je hebt affiniteit met de hedendaagse vrouwenemancipatie. Je vindt het leuk om voor een non-profitorganisatie te werken met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Verder ben je collegiaal, flexibel, sociaal en heb je een vlotte pen en uitstekende digitale vaardigheden.

Wat krijg je er voor terug?
Feniks is een organisatie met een klein team. Daarnaast werken er meer dan dertig vrijwilligers. Zij maken het mogelijk om alle activiteiten van Feniks te organiseren. Wij bieden je een bescheiden stagevergoeding, een leuke werkomgeving, een leerzame stage, professionele begeleiding, betrokken collega’s en een fijne werkplek in ons prachtige pand in het centrum van Tilburg. Ook als je op zoek bent naar een plek om werkervaring op te doen, ben je welkom!

Over Feniks
Feniks is het Emancipatie Expertise Centrum in Tilburg en heeft als doel het bevorderen van de maatschappelijke positie van vrouwen. Wekelijks nemen 120 vrouwen deel aan onze activiteiten en cursussen. Feniks is er voor alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen. Vrouwen uit de ‘verkeerde kant van de maatschappelijke streep’ zijn onze eerste profijtgroep. Het aanbod van Feniks is zeer divers en bestaat uit ontmoetingsactiviteiten, cursussen en trainingen, waar vrouwen hun sociaal netwerk uitbreiden en hun eigen vaardigheden en kansen vergroten. Voorop in ons werk staat dat we vrouwen versterken om meer zelfredzaam te worden.

Spreekt deze functie je aan en wil jij ook meewerken aan onze ideële missie? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar info@fenikstilburg.nl t.a.v. Gerda de Vries. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerda de Vries via telefoonnummer 013-542 18 96. Neem voor meer informatie over Feniks een kijkje op onze website: www.fenikstilburg.nl en onze Facebook-pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht