Nieuws

8 Maart Internationale Vrouwendag!

8 Maart Internationale Vrouwendag!

06-02-2018

Komen er na de verkiezingen meer vrouwen in de Tilburgse gemeenteraad en het college van B&W? Krijgen alleenstaande moeders bij vrijwilligerswerk in de bijstand een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten? Wanneer gaat de gemeente meer openbare vrouwentoiletten aanleggen? Wat gaan de verschillende politieke partijen doen op het gebied van vrouwenemancipatie? En komen zij dan op voor laagopgeleide vrouwen, topvrouwen of beide?

Binnenkort is het weer tijd voor de Tilburgse gemeenteraadsverkiezingen. Daarom staat Internationale Vrouwendag dit jaar in het teken van emancipatiebeleid in Tilburg. Met medewerking van Stichting Stop Straatintimidatie, het Wereldpodium, dichteres en zangeres Kizzy (www.kizzy.nl), Brenda Adoyo (facebook.com/venuscups) en wethouder Marcelle Hendrickx organiseert Feniks een prikkelend debat met (potentiële) raadsleden!

Klik hier om de flyer met het programma voor Internationale Vrouwendag 2018 te bekijken!

Donderdag 8 maart 2018 17.00 - 24.00 uur
Eet mee, praat mee, luister mee, borrel mee, swing mee!
Locatie: Kim’s Kroeg, Toegang Gratis
Piusplein 61 Tilburg

Maaltijd: Reserveren verplicht d.m.v. vooruitbetaling van € 6,- . Het aantal maaltijden is beperkt. Je betaling moet uiterlijk 4 maart binnen zijn op rekeningnummer NL25 INGB 0003 558985 t.n.v. Feniks o.v.v. maaltijd IVD, je naam en je voorkeur voor vega of vlees.

Terug naar het nieuwsoverzicht