Nieuws

Kracht on Tour is terug in Tilburg: meld je nu aan!

Kracht on Tour is terug in Tilburg: meld je nu aan!

19-12-2017

Op donderag 18 januari 2018 organiseert Feniks weer Kracht on Tour! Kracht on Tour staat voor vrouwen die vooruit willen, kansen grijpen en hun eigen geld willen verdienen. Voor jou dus!

Grijp jouw kans naar werk

Het spetterende evenement vindt plaats bij de Euroscoop in Tilburg en duurt van 9.00 tot 12.30 uur. Bij het event maak je kennis met ‘dealmakers’: Tilburgse werkgevers uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid, die betaald werk, een stage, vrijwilligerswerk, of een cursus aanbieden. In 2017 was Kracht on Tour een groot succes met 450 vrouwen, 30 dealmakers en 600 deals! Dit wil je niet missen: grijp jouw kans naar werk.

Fantastisch optreden van Sarah-Jane

De dag begint met een inhoudelijk programma met inspirerende verhalen van ondernemende vrouwen en een fantastisch optreden van Sarah-Jane met band! Zij is uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent, won de Amsterdamse Popprijs en staat in het voorprogramma van Billy Ocean. Daarna is er een informatiemarkt waar je kunt kennis maken met werkgevers, deals kunt sluiten en praten met andere vrouwen.

Kracht on Tour is gratis

Kracht on Tour is gratis, inclusief koffie, thee en een broodje. Zo nodig zorgt Feniks voor vervoer vanuit verschillende wijkcentra. Meld je aan door te mailen naar krachtontour@fenikstilburg of te bellen naar 013 - 542 18 96. Kijk voor meer informatie ook op Facebook en download de flyer.

Kracht On Tour wordt georganiseerd in samenwerking met de partners van Menss, de Gemeente Tilburg en het ministerie van OCW.

Meer informatie over Kracht on Tour? Bekijk dit filmpje dat op Omroep Tilburg werd uitgezonden!

Terug naar het nieuwsoverzicht