Nieuws

Ontbijtshow in Tilburg groot feest!

Ontbijtshow in Tilburg groot feest!

21-03-2014

De ontbijtshow van de Tafel van één in Tilburg vond plaats op vrijdag 21 maart 2014 en was een succes. In de mooie concertzaal van Theaters Tilburg waren maar liefst ruim 400 vrouwen bijeen! Tilburgse vrouwen lieten zich niet tegenhouden door de harde regen. Ze kwamen in grote aantallen naar Theaters Tilburg en iedereen kon genieten van een lekker ontbijtje.

Rolmodellen Karin Bruers en Chantal deelden hun verhaal met alle vrouwen in de zaal. Wethouder Marjo Frenk (GroenLinks) en Jannet Vaessen (directeur WOMEN Inc.) waren ook aanwezig. Zij vertelden over het belang van werk en economische zelfstandigheid van vrouwen. Namens de Gemeente Tilburg gaf Marieke van Kempen (projectleider "Op Eigen Kracht") een woord van dank aan De tafel van één. Ze vindt het project van grote betekenis voor de stad Tilburg.

Na de show konden alle aanwezigen op het inspiratieplein in gesprek met elkaar en professionals uit het werkveld. Feniks verzorgd in samenwerking met de Gemeente Tilburg de training Op Eigen Kracht' en was ook met een stand aanwezig op het inspiratieplein. Daar had vooral de Dromenvangmethode veel belangstelling

Kijk hier voor foto's van de ontbijtshow in Tilburg.

Terug naar het nieuwsoverzicht