Nieuws

Vrijwilligersvacature publiciteit

Vrijwilligersvacature publiciteit

18-05-2017

Feniks is het Emancipatie Expertise Centrum in Tilburg en heeft als doel het bevorderen van de maatschappelijke positie van vrouwen. Wekelijks nemen 120 vrouwen deel aan onze activiteiten en cursussen. Feniks is er voor alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen.

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een vrijwilligster publiciteit die Feniks kan ondersteunen bij het uitvoeren van publiciteitswerkzaamheden. Heb je affiniteit met hedendaagse vrouwenemancipatie, ben je felexibel, stressbestendig en beschik je over goede schriftelijke, mondelinge en digitale vaardigheden? Dan ben jij wellicht de geschikte persoon om ons team te versterken. 

Werkzaamheden o.a.:

  • - het schrijven/samenstellen van publiciteitsmateriaal zoals persberichten, flyers, diverse publicaties;
  • - het bijhouden en aanpasen van de Fenikswebsite en de Emancipatieprijswebsite;
  • - het bijhouden van social media zoals twitter en facebook;
  • - het verzorgen van infopakketten t.b.v. bijvoorbeeld informatiemarkten;
  • - het representeren van Feniks op bijvoorbeeld informatiemarkten;
  • - marketingplan opstellen;
  • - jaarverslag schrijven.


Wat bieden wij

Feniks is een organisatie met een klein, enthausiaste team van professionals. Daarnaast werken er meer dan dertig vrijwilligers. Zij maken het mogelijk om alle activiteiten van Feniks te organiseren. Wij bieden een leuke, leerzame werkomgeving en een fijne werkplek in ons prachtige pand in het centrum van Tilburg. Ook krijg je begeleiding van een journalist. 

Intresse

Spreekt deze functie je aan en wil jij ook meewerken aan onze ideële missie? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar info@fenikstilburg.nl t.a.v. Gerda de Vries. Voor vragen kun je contact opnemen met Mo van Bavel of Gerda de Vries via telefoonnummer 013-542 18 96. 

Terug naar het nieuwsoverzicht