Nieuws

600 kansen op werk bij Kracht on Tour!

600 kansen op werk bij Kracht on Tour!

23-12-2016

Kracht on Tour staat voor vrouwen die vooruit willen, kansen grijpen, hun eigen geld willen verdienen. Voor jou dus! Maak kennis met potentiële werkgevers en vrouwelijke ondernemers, en wissel ervaringen uit. Zangeres Shirma Rouse treedt  die ochtend op. Je bent welkom in Midi Theater Tilburg  van 9.00 tot 12.45 uur. De toegang is gratis.

Start jij 2017 met een nieuwe uitdaging? 
Ontmoet bijvoorbeeld inspirerende ondernemers als Rian Donders, Hanane Abdellaoui en Karin Bruers. Tijdens dit event maak je bovendien kennis met zo’n 30 ‘dealmakers’: Tilburgse werkgevers uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid, die jou betaald werk, een stage, vrijwilligerswerk, of een cursus aanbieden. Start jij 2017 met een nieuwe uitdaging? Er zijn meer dan 600 deals beschikbaar!

Meld je aan!
Doe mee en meld je aan voor Kracht on Tour, op donderdag 19 januari in het Midi Theater. Mail naar info@fenikstilburg.nl. Toegang en lunch zijn gratis. Let op: vol is vol! Iedere 25e aanmelder ontvangt een bon voor een diner voor twee bij Kim’s Kroeg! Klik voor meer informatie op de flyer en volg het laatste nieuws op facebook!

Terug naar het nieuwsoverzicht