Nieuws

Feniks vindt Dealmakers

Feniks vindt Dealmakers

02-12-2016

Op 1 december organiseerde Feniks een netwerkwerkbijeenkomst met professionals uit diverse Midden-Brabantse gemeenten, welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen, bedrijven, vrouwennetwerken en maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties. Deze netwerkbijeenkomst is ter voorbereiding van het grote ‘Kracht on Tour Tilburg’-event op donderdagochtend 19 januari 2017. Kracht on Tour koppelt vrouwen aan bedrijven of instellingen die betaalde banen of leerwerkplekken aanbieden, of trainingen of een bedrijvenbezoek willen verzorgen.

Diverse bedrijven in de regio Tilburg die een vrouwvriendelijk personeelsbeleid voorstaan gingen tijdens de netwerkbijeenkomst Solution Salon in gesprek over het bevorderen van economische zelfstandigheid van vrouwen in de regio Tilburg. 

Er zijn deze middag mooie deals/afspraken gesloten. Deals betreffen alle activiteiten die de kansen van vrouwen op weg naar vrijwilligerswerk en op de arbeidsmarkt vergroten.

De dealmakers boden onder andere het volgende aan:
 - trainingen verzorgen;
- leerwerkplekken of stageplaatsen aanbieden;
- vrouwen coachen en begeleiden;
- sollicitatietraining geven;
- vrouwelijk ondernemerschap stimuleren.

Het grote 'Kracht on Tour Tilburg'-event vindt plaats op donderdagochtend 19 januari 2017. Noteer het alvast in je agenda!

Terug naar het nieuwsoverzicht