Nieuws

 • Grote opkomst en veel betrokkenheid bij 'Hij voor Zij'
  Grote opkomst en veel betrokkenheid bij 'Hij voor Zij' 27-09-2019

  Gisterenavond vond het grote 'Hij voor Zij' evenement plaats in de Bibliotheek LocHal. Het was een zeer inspirerende en enerverende avond met een prachtige opkomst van ruim 80 betrokken mensen, waarvan ongeveer de helft mannen! ook de masterclass 'Waarom Feminisme Goed is voor Mannen' van Jens van Tricht in de middag was drukbezocht en succesvol.

  Lees meer
 • Feniks start training 'Relaxed met je Ex' voor vaders op 9 oktober!
  Feniks start training 'Relaxed met je Ex' voor vaders op 9 oktober! 01-09-2019

  Feniks presenteert met trots haar eerste training voor vaders: 'Relaxed met je Ex' i.s.m. VaderVisie! Wil je als gescheiden vader de best mogelijke relatie met de moeder van je kind(eren)? Of zoek je de rust en de kracht om te dealen met hoe die situatie nu is? Spreekt een training in een groep van acht vaders je aan?

  Lees meer
 • 26 sept. 12.00-16.00 uur: Masterclass: 'Waarom Feminisme Goed is voor Mannen', door Jens van Tricht
  26 sept. 12.00-16.00 uur: Masterclass: 'Waarom Feminisme Goed is voor Mannen', door Jens van Tricht 25-07-2019

  Op donderdag 26 september van 12.00-16.00 uur kun je bij Feniks, Emancipatie Expertise Centrum Tilburg een bijzondere masterclass volgen: "Waarom Feminisme goed is voor Mannen". De masterclass wordt door niemand minder gegeven dan Jens van Tricht, auteur van het gelijknamige boek en directeur en oprichter van Emancipator, dé landelijke organisatie voor mannen en emancipatie. In 2017 gaf Jens van Tricht al eerder een masterclass mannenemancipatie in Tilburg en deze wordt dus wegens succes herhaald!

  Lees meer
 • Save the Date: do 26 september, Mans Genoeg
  Save the Date: do 26 september, Mans Genoeg 15-07-2019

  De Mans Genoeg-pagina op onze website is weer helemaal up-to-date met de aankondiging van de thema-avond op donderdag 26 september: 'HIJ VOOR ZIJ. Hoe kunnen mannen geweld tegen vrouwen stoppen?' Neem snel een kijkje, ook voor de andere activiteiten die er in dit kader aankomen in het najaar!

  Lees meer