Nieuws

 • Mans Genoeg en gemeente Tilburg organiseren Orange Tilburg
  Mans Genoeg en gemeente Tilburg organiseren Orange Tilburg 22-11-2019

  Van 25 november t/m 10 december wordt er wereldwijd aandacht besteed aan de ’16 dagen tegen gendergerelateerd geweld, onder de naam ‘Orange the World’ van de United Nations. In dit kader presenteren Mans Genoeg en Gemeente Tilburg: ‘Orange Tilburg’. Feniks, Emancipatie Expertise Centrum Tilburg start op 3 december met een bijzondere avond die in het teken staat van het betrekken van mannen bij de bestrijding van geweld tegen vrouwen. Op 10 december sluit gemeente Tilburg af met een bijeenkomst over geweld tegen sekswerkers.

  Lees meer
 • Sprankelende Relatie interviewt Laurens
  Sprankelende Relatie interviewt Laurens 22-10-2019

  Laurens werd geïnterviewd door relatietherapeut Irma Buenk van Sprankelende Relatie. Dat leverde een mooi artikel op over Mans Genoeg, beperkende gendernormen, relaties, vaderschap en meer.. Een leestip!

  Lees meer
 • Grote opkomst en veel betrokkenheid bij 'Hij voor Zij'
  Grote opkomst en veel betrokkenheid bij 'Hij voor Zij' 27-09-2019

  Gisterenavond vond het grote 'Hij voor Zij' evenement plaats in de Bibliotheek LocHal. Het was een zeer inspirerende en enerverende avond met een prachtige opkomst van ruim 80 betrokken mensen, waarvan ongeveer de helft mannen! ook de masterclass 'Waarom Feminisme Goed is voor Mannen' van Jens van Tricht in de middag was drukbezocht en succesvol.

  Lees meer