Vrouw & Werk

afbeelding

Ben je op zoek naar een baan of vrijwilligerswerk maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Ook dan ben je bij Feniks aan het goede adres! Door haar kennis en expertise kan Feniks jou op eenvoudige en motiverende wijze meer inzicht geven in je eigen situatie en vaardigheden, bijvoorbeeld met behulp van de Dromenvangmethode.

Of mis je nét die ene vaardigheid, dat extraatje! Feniks heeft verschillende trajecten, cursussen en trainingen in haar aanbod die jou kunnen ondersteunen. Zo is het er het traject Op volle kracht vooruit, de cursus Vrouwen nemen de Leiding en Op Eigen Kracht, een cursus speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar betaald werk. Heel specifiek is het Leerproject Klussen voor Vrouwen, voor vrouwen die zelf willen leren klussen.

Speciaal voor vrouwen in besturen en buisness die de wereld willen inspireren met hun vrouwelijke kracht, is coachingsbedrijf How to be a businesswoman -aangemeld voor de Emancipatieprijs 2015- opgericht.

Meer weten? Neem dan contact op met Feniks op 013-5421896 voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier.


Contactformulier: