Kracht on Tour 2018

afbeelding

Feniks organiseerde op 18 januari 2018 voor het tweede jaar op een rij Kracht on Tour. Ook in 2018 was dit weer een groot succes! Tijdens deze editie, die plaatsvond in de Euroscoop, waren er meer dan 600 deals in de aanbieding. Dealmakers boden onder andere trainingen, leerwerkplekken en stageplaatsen aan. Ook waren er maar liefst 150 vacatures voor betaalde banen, van horeca tot zorg!

Ondanks de hevige storm en 'code oranje' zat de zaal bijna helemaal vol (430 mensen). Interviews met ondernemende vrouwen zorgden voor een inspirerende ochtend, die feestelijk werd afgesloten met een optreden van Sarah-Jane en haar band.

Ook voor de informatiemarkt was de belangstelling groot. Honderden vrouwen grepen hun kans richting werk door in gesprek te gaan met dealmakers. Het was een ochtend vol leuke ontmoetingen en nieuwe ontdekkingen.

Feniks heeft ontzettend veel complimenten gekregen voor de organisatie, waar we heel blij mee zijn. Graag bedanken we ook alle dealmakers, de Euroscoop, Sarah-Jane en haar band en alle vrijwilligsters voor het mogelijk maken van deze inspirerende ochtend!

Bekijk hier een sfeervolle terugblik op Kracht on Tour 2018.

Heb je Kracht on Tour gemist of ben je nog op zoek naar (vrijwilligers)werk? Er zijn nog enkele deals over. Feniks publiceert deze op haar LinkedInpagina, dus houd deze goed in de gaten!