Dromenvanger

afbeelding

De Dromenvang-methode geeft vrouwen op een laagdrempelige en motiverende manier meer inzicht in de stappen die ze zetten richting hun eigen doelen en dromen. Deelnemers kijken naar alle levensdomeinen en geven betekenis aan hun eigen proces: hoe kom ik in mijn eigen kracht en wie helpen mij daarbij? Wat gaat goed en wat kan beter?

Met deze methode biedt Feniks ook uw organisatie een aansprekend en realistisch alternatief om vast te stellen welk effect deelname aan activiteiten heeft op de ontwikkeling en participatie van vrouwen. Feniks ziet de Dromenvang-methode als een ‘facelift’ voor de resultaatregistratie met behulp van de participatieladder.

Betekenisgeving als uitdaging

Tegelijkertijd is de Dromenvang-methode een bijzonder, creatief hulpmiddel om met deelnemers te praten en hen zelf vast te laten leggen wat de diepere betekenis voor hen is van wat zij bij uw organisatie doen. De methode is in eerste instantie ontwikkeld voor laaggeschoolde vrouwen met diverse achtergronden. Maar uit vele enthousiaste reacties blijkt dat de methode ook zeer goed toepasbaar is voor andere doelgroepen.

De Dromenvang-methode loont!

Want door de Dromenvang-methode krijgt:
- De deelnemer meer zicht op haar/zijn eigen groei en bloei: sociale stijging;
- De organisatie houvast in hun werkwijze met deelnemers: focus en betekenisgeving;
- De organisatie beter zicht op wat wel en niet werkt in het bereiken van participatiedoelen;
- De gemeente beter zicht op de geboekte sociale stijgingsresultaten.

Meer weten?

Heeft u interesse in de Dromenvang-methode of wilt u meer weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 013-5421896 of via onderstaand contactformulier.
Kosten Dromenvanger-methode: € 15,- (exclusief verzendkosten)


Contactformulier: