Film & Televisie

afbeelding

Veel mensen hebben een abonnement op Netflix, maar soms is het lastig om iets te kunnen vinden dat bij jouw smaak past tussen al die vele series en films. Gelukkig is daar de VPRO die op hun website allerlei kijktips plaatsen en achtergrondverhalen delen van Netflix-films en –series.

Via Pathé-Thuis kun je elke dag een gratis film kijken (tot 28 april). Op Instagram  (via de stories en op Facebook maakt de Pathé elke dag bekend welke film gratis is, en welke cadeaucode je moet gebruiken.

Ook op uitzending gemist zijn vele interessante en mooie programma’s en documentaires te kijken die op de publieke omroep zijn uitgezonden. Zo is een aanrader bijvoorbeeld Het Uur van de Wolf, voor kunst- en muziekliefhebbers.

Krijg je geen genoeg van documentaires? Dan zijn er voor jou een aantal websites die gratis documentaires verzamelen. Eén van die websites is Documentairenet. Ook IDFA biedt uren kijkplezier!

Op deze website kun je zelf films kopen die momenteel zouden draaien in het filmtheater en je kunt je betaling doorsturen naar een bioscoop naar keuze, zodat je ook je favoriete theater kunt blijven steunen.