Van Vreemd naar Vriendschap

afbeelding

“Een goede vriend(in) is als een klavertje vier: moeilijk te vinden, maar een geluk om te hebben.”

Vrienden zorgen voor plezier, steun, inspiratie en herkenning. In elke fase van je leven zien vriendschappen er anders uit. Vriendschappen ontwikkelen zich, je leert nieuwe mensen kennen en van anderen neem je afscheid. Een ding is zeker: met vrienden is het leven mooier.

Wil jij gezellig contact met anderen en wil je leren hoe je daarin zelf de eerste stap kunt nemen? Dan is Van Vreemd naar Vriendschap iets voor jou. In deze training voor zowel mannen als vrouwen wissel je ervaringen uit met anderen en zet je stappen om echt contact te maken. Je leert bijvoorbeeld meer over nieuwe contacten maken, jouw meerwaarde als vriend(in) en samenwerken. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op woensdagen van 13.00 tot 15.00 uur.

Deze cursus is ontwikkeld door Veerle Kleijntjens (Feniks) en Niek Frijters (Bureau voor Beeldvorming / SK013) in samenwerking met 'Menss, meedoen en sociale stijging'.

Startdatum: 27 mei 2020
Locatie: Feniks, NS Plein 17 Tilburg
De cursus bestaat uit 6 cursusbijeenkomsten, telkens op aansluitende woensdagen (m.u.v. schoolvakanties)
Tijdsduur: 2 uur
Trainer/coach: Safa Hassan en Niek Frijters
Traningsgroep: 8 personen
Deelname: na intake. Meld je aan via het onderstaande formulier. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Contactformulier: