Actueel aanbod

 

Doe jij binnenkort ook mee met ...?  

Er starten in het najaar van 2019 weer vele leuke nieuwe cursussen en activiteiten bij Feniks! Wil jij ook iets voor jezelf doen? Kijk hieronder snel wat er op het programma staat. 

Op zoek naar Werk

Heb je geen betaald werk en ben je op zoek naar een baan die bij jou past? Wil je erachter komen wat je nu écht wilt? Je netwerk uitbreiden? Je zelfvertrouwen terugkrijgen? Beter worden in solliciteren? Dan is 'Op Zoek naar Werk' iets voor jou! Startdatum is op maandagmiddag 13 januari. Meer info en aanmelden.

Lift je Leven

Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? In een Lift je Leven-groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat! Startdatum woensdagochtend 5 februari. Meer info en aanmelden.

Creaties & Variaties

Creaties & Variaties: Iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur is er een knutselmiddag bij Feniks. Met weinig geld kun je verbluffende resultaten bereiken, zoals accessoires voor je huis, sieraden en leuke cadeautjes om weg te geven. Aanmelden kan het hele jaar door. En gewoon voor de gezelligheid een keertje meedoen kan altijd. Per keer wordt een bijdrage van € 2,- gevraagd. De Meedoenregeling is van toepassing. Klik hier voor meer info. 

Eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Voor 4,50 euro kun je al mee-eten. Klik hier voor meer informatie.

Kleding Maken en Herstellen

Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.