Actueel Aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...? 

 

Op Eigen Kracht

Op Eigen Kracht is dé training voor vrouwen die op zoek zijn naar werk. Je volgt groepslessen bij een loopbaancoach van Feniks. Daarbij krijg je zicht op je eigen competenties en talenten, CV en sollicitatiebrief schrijven, communicatie- en presentatietechnieken, netwerken etc. De nieuwe cursus start op donderdag 30 november! Klik hier voor meer informatie.

Workshops Klussen in Huis

Zit jij altijd met je handen in het haar als de stoppen springen, je fietsband lek is of de gootsteen is verstopt? Heb je altijd al zelf willen leren boren of behangen, maar vind je dit spannend? Dan is de nieuwe reeks worksops Klussen in Huis iets voor jou! De tweede workshop is op zaterdag 18 november. Klik hier voor meer informatie.

Opkomen voor jezelf

Doen wat je wilt en zeggen wat je denkt. Dat leer je in deze populaire training. Kies voor jezelf: meld je nu aan! De nieuwe groep komt op  donderdag 16 november voor het eerst bij elkaar.  

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.