Actueel Aanbod


Doe jij binnenkort ook mee met ...? 
 
 

Lekker in je Vel

Wil je gezonder eten, meer bewegen en je vooral goed voelen over jezelf? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen en minder stressen? Is jouw goede voornemen om gezonder te gaan leven en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is Lekker in je Vel voor jou! De nieuwe cursus start op donderdag 1 maart 2018. Klik hier voor meer informatie.

Op Eigen Kracht

Op Eigen Kracht is dé training voor vrouwen die op zoek zijn naar werk. Je volgt groepslessen bij een loopbaancoach van Feniks. Daarbij krijg je zicht op je eigen competenties en talenten, CV en sollicitatiebrief schrijven, communicatie- en presentatietechnieken, netwerken etc. De nieuwe cursus start op donderdag 29 maart 2018! Klik hier voor meer informatie.

Koffietijd

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten, je verhalen te delen en gezamenlijk koffie en thee te drinken, dan is ‘Koffietijd’ echt iets voor jou! Iedere woensdag (behalve in de schoolvakanies) tussen 10.00 en 11.30 uur ben je van harte welkom. De activiteit is gratis. Klik hier voor meer informatie. 

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.