Actueel aanbod

 

Doe jij binnenkort ook mee met ...?  

Er starten in het najaar van 2019 weer vele leuke nieuwe cursussen en activiteiten bij Feniks! Wil jij ook iets voor jezelf doen? Kijk hieronder snel wat er op het programma staat. 

Muziek met je kind

Op dinsdag 24 september 2019 start er weer een nieuwe groep 'Muziek met je kind' bij Feniks. Dansen, zingen en muziek maken met eenvoudige instrumenten. Laat je verbazen door de muzikaliteit van je kind! Door muziek en dans komen spelenderwijs allerlei aspecten aan bod, zoals fijne en grove mororiek, ontwikkeling van de zintuigen, samenspelen en fantasie. Bovendien is het erg gezellig om met elkaar, met andere kinderen en ouders/opvoeders te zingen en te bewegen. Ook vaders, opa's en oma's zijn welkom! De cursus is op dinsdagochtend van 9.15 tot 11.00 uur en bestaat uit 7 bijeenkomsten. Wil je meedoen of meer weten? Klik hier voor meer info.

Mindfulness

Ook vaak moeite met het leven van alledag? Last van stress of blijven dezelfde, vaak negatieve gedachten door je hoofd spoken? Vind je het belangrijk wat anderen van je vinden? Dan is Mindfulness echt iets voor jou! Bij voldoende aanmeldingen starten we op maandag 23 september weer met een nieuwe groep van 9.30 tot 11.30 uur. Meer weten of aanmelden? Klik hier

Klussen in Huis

Zit je regelmatig met je (twee linker)handen in je haar, als de stoppen weer eens gesprongen zijn of omdat de gootsteen verstopt zit? Heb je geen idee hoe je een gaatje moet boren of een stekker moet repareren? Niet langer nodig! Voor wie veel voorkomende klusjes in en rond huis zelf wil leren uitvoeren, biedt Feniks dit najaar 3 workshops ‘Klussen in huis’ aan. Voor vrouwen van alle leeftijden! Info en aanmelden

Op Eigen Kracht

Heb je geen betaald werk en ben je op zoek naar een baan die bij jou past? Wil je erachter komen wat je nu écht wilt? Je netwerk uitbreiden? Je zelfvertrouwen terugkrijgen? Beter worden in solliciteren? Dan is 'Op Eigen Kracht' iets voor jou! De cursus start weer op maandag 30 september van 12.30 tot 15.30 uur en bestaat uit 9 groepsbijeenkomsten. Interesse? kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Opkomen voor jezelf

In de training 'Opkomen voor jezelf' leer je om weerbaar te worden en op te komen voor jezelf. Doen wat je wilt en zeggen wat je denkt! De training is gericht op het krijgen van inzicht in je eigen handelen, door middel van oefeningen en gesprek. Je oefent met nieuw gedrag en ontdekt wat dit bij anderen teweegbrengt. In de veiligheid van de training kun je dit uitproberen. De nieuwe training start op vrijdag 27 september van 13.00 tot 14.30 uur. Klik hier voor meer info en meld je aan!

Lift je Leven

Een leuk leven met een kleine beurs! Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? In een LiftjeLeven groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat! Op woensdag 23 oktober van 9.30 tot 12.15 uur start i.s.m. BUS een nieuwe groep bij Feniks! Duur: 13 weken. Klik hier voor meer informatie en hoe je aan te melden.

Relaxed met je Ex

De eerste training van Feniks speciaal voor mannen! Wil je als gescheiden vader de best mogelijke relatie met de moeder van je kind(eren)? Of zoek je de rust en de kracht om te dealen met hoe die situatie nu is? Schrijf je dan nu in voor 'Relaxed met je Ex'! De training bestaat uit 5 bijeenkomsten (tweewekelijks) van 19.45 - 22.00 uur en start op woensdag 9 oktober.  Klik hier voor meer info en aanmelden.

Creaties & Variaties

Creaties & Variaties: Iedere dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur is er een knutselmiddag bij Feniks. Met weinig geld kun je verbluffende resultaten bereiken, zoals accessoires voor je huis, sieraden en leuke cadeautjes om weg te geven. Aanmelden kan het hele jaar door. En gewoon voor de gezelligheid een keertje meedoen kan altijd. Per keer wordt een bijdrage van € 2,- gevraagd. De Meedoenregeling is van toepassing. Klik hier voor meer info. 

Eetgroep

Gezellig én gezond samen tafelen? Dat kan eens in de 14 dagen bij Feniks op woensdag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Twee vrijwilligsters bereiden dan, vaak met hulp van deelneemsters, een tweegangen maaltijd: hoofdgerecht en toetje. Voor 4,50 euro kun je al mee-eten. Klik hier voor meer informatie.

Kleding Maken en Herstellen

Heb je stof gekocht, maar durf je het patroon niet te knippen? Vind je het lastig om die nieuwe rits in te zetten? Of vind je het gewoon gezelliger om met een groep de nieuwe gordijnen te zoomen? Iedere maandag- of donderdagmiddag kun je onder deskundige begeleiding kleding leren (ver)maken. Klik hier voor meer informatie.

Dromenvanger 

Zet je dromen om in daden! In drie individuele gesprekken breng je jouw kansen en mogelijkheden op de terreinen geld, relaties en vrije tijd in kaart. Maak snel een afspraak of vraag meer info over de Dromenvanger.

Biodanza

Dansbeleving met Rivka Bergshoeff is voor iedereen, mannen en vrouwen. Het is wekelijks lekker dansen, volgens de methode van de  volgens de Chileense Rolando Toro (Biodanza). Doe mee aan de intoductielessen op 4, 11 en 18 september 2019! Klik hier voor meer informatie.