Zin in vriendschap! Voor 55+ vrouwen

Vriendinnen zorgen voor plezier, steun, herkenning en stimulans. In alle fases van je leven. Vriendschappen ontwikkelen zich, je ontmoet nieuwe vriendinnen en van sommige neem je afscheid. Kun jij je een leven zonder vriendschap voorstellen?

Wat betekent vriendschap voor jou?
Speciaal voor vrouwen van 55 en ouder organiseert Feniks de training ‘Zin in vriendschap’. Als je ouder wordt heb je meer tijd en soms meer behoefte aan vriendschap. Tegelijkertijd vallen in deze fase van je leven mensen weg. Hoe ga je daarmee om?

Ervaringen uitwisselen
In deze training wissel je met leeftijdgenoten ervaringen uit over vriendschap. Samen overleg je welke onderwerpen aan bod komen. Denk aan: welke kwaliteiten breng ik mee als vriendin, hoe maak ik nieuwe contacten, hoe kan ik een bestaande vriendschap verdiepen en omgaan met conflicten.

Iets voor jou? Meld je aan!
Wanneer: woensdag van 13:00 tot 15:00 uur. Totaal 9 bijeenkomsten.
Aanvang: bij voldoende aanmeldingen gaat de training van start. Meld je dus snel aan.

We vragen een vrijwillige bijdrage van € 2,- per keer voor materiaal. Koffie en thee zijn inbegrepen. Is dat een probleem, overleg dan even.
Voor eerst nog wat informatie? Bel met Mahtab Masroorpour, 013-542 18 96. Of geef je op met onderstaand contactformulier. 

Contactformulier: