EVA Educatie voor Vrouwen met Ambitie

afbeelding

Lezen?? Schrijven?? Rekenen?? Computer??

Heb je ook moeite met lezen, schrijven, rekenen, klok lezen of omgaan met de computer? Je bent niet de enige!! In Nederland hebben 1,3 miljoen mensen hier moeite mee. Bij Feniks kun je dit leren samen in een groep met andere vrouwen.

Bekijk hier het filmpje van Marie Willemsen, die dankzij EVA beter leerde schrijven en haar woordenschat vergrootte.

Eerste certificaten behaald:
Eerste deelneemsters kregen op 23 juni jl hun welverdiende certificaten. Dat kan jij ook! 

Meld je aan voor 2018!
Lijkt het je wat? Loop dan gewoon een keer binnen. Je kunt je aanmelden voor de groep die start in 2018! En tot die tijd kun je alvast aan de slag met een individuele taalcoach.

EVA is een nieuw project bij Feniks in samenwerking met stichting ‘Lezen & schrijven’ voor laaggeletterde vrouwen niveau F1 om beter leren lezen en schrijven, computeren en rekenen. Aan dit project nemen ook ContourdeTwern, ROC, Biblitheek MiddenBrabant en gemeente Tilburg deel.

Laaggeletterden hierbij helpen is belangrijk en leuk werk. Wil je graag andere vrouwen helpen? Wordt EVA-taalvrijwilligster. Je volgt training tot Taalcoach en kan daarna zowel met groepen begeleiden als individueel coachen. Interesse? Bel naar Feniks 013-5421896, vraag naar Mo van Bavel.

Voor meer informatie en deelname bel je Feniks op 013-5421896 en vraag je naar Mo. Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier.


Contactformulier: