Aanbod

afbeelding


Meedoen met Feniks!

Feniks maakt elk jaar een nieuw programma-overzicht van haar activiteiten en projecten. Ga naar het activiteitenoverzicht voor meer informatie en aanmelding. U kunt hier de algemene folder van Feniks inzien. Liever lezen op papier? Haal het programma dan op bij Feniks. 

Meedoenregeling

Veel activiteiten en cursussen van Feniks vallen onder de Meedoen-regeling van de gemeente en zijn daarom gratis voor iedereen die met (te) weinig moet rondkomen. Ook voor de prijs hoef je het dus niet te laten; iedereen kan meedoen bij Feniks!

Kijk hier voor meer informatie over de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg.

Menss

Menss staat voor Meedoen & Sociale Stijging. Het is een samenwerkingsverband tussen zeven organisaties in Tilburg, waaronder Feniks, ContourdeTwern, De Krachtcentrale 013 en MST. Samen helpen wij mensen die hulp nodig hebben bij het opbouwen van een sociaal netwerk, bij het oriënteren op (vrijwilligers)werk en bij andere zaken waar je tegenaan kunt lopen in het dagelijks leven. De website van Menss is nog onder constructie, maar binnenkort is daar meer informatie over Menss beschikbaar.